Nu se mai joaca


Consiliul de Urgenta al FRF a decis sa amane etapa 19 din Liga 1, a doua a returului, din cauza conditiilor meteo. 14 cluburi au cerut amanarea din cazua terenurilor proaste. Cu ce rost s-a mai jucat si etapa 18 nu inteleg.

Avem cumva vreun turneu final in vara de la care nationala noastra, de locul 52, este nelipsita? Cupa Romaniei mai are 5 meciuri in desfasurare. In primavara europeana am avea, posibil, o echipa. In 3 luni si jumatate se pot juca 17 etape fara probleme. Ne plangem aiurea. Pai reduceti fratilor la 10 echipe campionatul. Fotbalul puternic are minin 18-20 de echipe in prima liga. Se joaca din 3 in 3 zile. Noi ramanem in lumea a 3-a.

Prosti ar fi cei care ar accepta sa joace prin mocirla. “Destepti” sunt cei care acorda licentele pentru maidanele patriei, cum era cel de la Targu Jiu. Cine vrea sa joace sa-si monteze un gazon decent cu instalatie de incalzire si nu va avea probleme cu ploile, lapovita si cativa fulgi de nea. Cine nu, pierde lincenta. Sa fie reguli clare, nu bambiliciul lu’ Mitica si Nasu’.

Craiova – Steaua se va disputa in 2011, probabil prin februarie. Nimic nu e cert. Insa gazonul de pe Oblemenco, sunt convins, va arata acceptabil. Pana atunci vacanta placuta si asteptam “cadourile” de la Piti… 🙂

Consiliul de Urgenta al FRF a decis sa amane etapa 19 din campionat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.Consiliul de Urgenta al FRF a decis sa amane etapa 19 din campionat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.Consiliul de Urgenta al FRF a decis sa amane etapa 19 din campionat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Advertisements

Posted on 06/12/2010, in fotbal and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: