Prea mici


Din inteligenta nativa de care dispune, Mititelu a inceput sa se certe cu toata lumea fotbalului si nu numai. Taraste prin scandaluri zi de zi la TV acesta echipa simbol a Olteniei si Romaniei. Universitatea Craiova este mai mult decat o afacere a unui om imbogatit peste noapte din terenuri si imobiliare, dar s-a trezit a doua zi sarac.

Incapatanarea de care da dovada este de laudat, insa cea in sensul ca a refuzat sa mai vanda jucatorii exponentiali in Bucuresti. Restul incapatanarilor lui si-au atras antipatia suporterilor. Si printre astea se numara lipsa performantelor, meciuri “dubioase”, metodele “becaliste”, lipsa unui buget adecvat, aducerea unor antrenori foarte slabi, umilirea unor oameni-simbol ai echipei, indepartarea rusinoasa a lui Fane Stoica, Napoli si  Piturca, iscarea a diverse scandaluri, umilirea suporterilor din galerie si poate cea mai stanjenitoare, MUTAREA ECHIPEI LA SEVERIN.

Toate astea i-au adus mai multe amenzi si suspendari decat beneficii. E de inteles ca este oltean si aprig la manie. Insa oltenii mai sunt si isteti la minte. Sclavagie?! Nu, amatorism! Poate nu se pricep suporterii la fotbal, poate suntem noi prea rai. Dar nea Adi se pricepe mai mult? Dar minciunile cat sa le mai suportam? In fiecare Craiova are 3 obiective: titlul, cupa si evitarea retrogradarii. In fiecare an de abia se supravietuieste si se obtine licenta din drepturile TV.

Mai mult acum va trebui sa supravietuiasca cu 10 jucatori de baza in minus. In schimb au venit Zoro, Wendel si Bujor, cativa tineri de la echipa a doua si cei imprumutati la Gaz Metan CFR plus inca doi straini in probe. Vom vedea care va fi rodul muncii lui Napoli, si a lui Mititelu, bineinteles, duminica la meciul cu Steaua.

Vorba “de acasa” era sa vanda cativa jucatori si scape de datorii, sa investeasca in echipa. “In targ nu s-a portrivit si bani a incasat (depinde in ce cont, exclusiv al Fiscului) doar pe Wobay 170.000 de euro. Restul i-a eliberat for free sau cu memoriu. Cele mai importante pierderi sunt, fara discutie cu “cuplurile” Iliev-Gargorov si Gaman Barboianu. Dar, nah, primii doi n-au ADN de Craiova. :)) Chiar asa e, domnu’ Miti :)).

Insa ceilalti doi. Gaman si Baboianu l-au solicitat serios iarna asta. Cat rating a facut el saracu’ pe la GSP, Sport.ro si DigiSport. Cat s-a batut el cu pumnu in piept ca are dovezi, ca documentele sunt false. Si drept dovada a adus la comisii drept dovada o Biblie? Hai sa fim seriosi. Ce a semnat cu mana lui sa raspunda pentru asta! Daca e fals sa demonstreze. Nu sa caute scuze pentru incompententa sa.

Hai CRAIOVA! Si la bine si la RAU! 😉

Advertisements

Posted on 21/02/2011, in "U" Craiova, fotbal and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: