Ziua revansei!


Azi Craiova trebuie sa sparga un ghinion de aproape 9 ani. Era in vara lui 2002 cand “Centralul” era arhiplin. Aproape 40 000 de fani erau in tribune si alte cateva mii pe afara. Craiova invingea pe Steaua cu 3-1 si era lider dupa 3 etape si 9 puncte obtinute.

De atunci doar 4egaluri si restul infrangeri. Unele mai categorice, ca in sezonul de trista amintire 2004-2005, altele mai dubioase, in “era” Mititelu. Toate insa au fost meciuri foarte disputate si rezultatele au fost stranse. In ultimele sezoane parca suporterii s-au aprins la prietenia dintre patron si Gigi. Cea mai contestata declaratie a fost cea din finalul sezonului in 2008 cand nea’ Miti a zis ca prefera ca rivalii din Ghencea sa castige campionatul in dauna CFR-ului. Apoi Craiova a pierdut cu 1-2 pe “Extensiv”. Un alt meci a fost cel din 2009 cand cele doua cluburi se luptau pentru un loc in UEFA. Meciul de la Bucuresti generand diverse suspiciuni, alimentate si de demiterea rusinoasa (pardon suspendarea, ca e la moda :D) a lui Napoli cu o etapa inainte si tactica si schimbarile efectuate in timpul meciului.

Acelasi antrenor a venit iarna asta sa incerce sa redreseze situatia. O echipa schimbata in mare parte va alinia italianul. Probabil un 4-3-3 cu accent pe contraatac, pe lansarile lui Stoica si pofta de joc a fratilor Costea. Pentru o seara sa uitam de scandalurile booveanului si sa ne incurajam echipa impotriva rivalilor! HAI STIINTA! 🙂

Advertisements

Posted on 27/02/2011, in "U" Craiova, fotbal and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: