Mai nimic…


Cam asta ar fi raspunsul la intrebarea ce am inteles din meciul de aseara, din jocul juvetilor. Defapt nimic nu am vazut in jocul ambelor formatii. Poate frigul a fost atat de naprasnic incat a inghetat in mintea jucatorilor orice idee tactica sau tehnica. O joaca oarba, fara sens si mingi aruncate aiurea, la intamplare.

Craiova-Steaua 0-1

Craiova a aratat foarte putin fotbal, la singurele ocazii (2-3) din prima repriza ale fratilor Costea. Stelistii au compensat prin omogenitate. Experienta a fost pe alt canal de televiziune, numai aici nu. Golul a venit ca o dubla greseala: 1. trei fundasi nu l-au putut marca pe Bilasco; 2. Lung jr. a avut si el o vina prin exitarile sale. Pai ori iesi la centrare ori stai dracu in poarta Silvica? Acum asa demonstrezi tu ca esti mai bun decat Stanca? In repriza a doua jocul a fost si mai urat. Mai ales obsevandu-se caderea fizica a baietilor lui Napoli. Asadar, pregatire fizica… 😐

Stim cu cu totii cum juca echipa, tot cu Napoli antrenor, in sezonul 2008-2009. Acel 4-3-3 ofensiv care speriase toti adversarii. Dar ce am vazut aseara… Echipa a fost rupta in doua, intre aparare si atac. Cu exceptia golului, apararea a fost chiar ok. Insa mijlocul a lipsit. Acei trei oameni de la mijloc au fost imprastiati, rataciti. A fost un Dorel fara eleganta si precizia de alta data. Un Prepelita nedemn de banderola pe care o poarta. Si un Ologu din ce in ce mai indraznet dar care mai are multe de invatat. Lupta de la mijlocul terenului a stabilit cele 3 puncte.  Fotbalul modern de azi presupune superioritate numerica la mijlocul terenului. Si aici au castigat stelistii meciul. Cine sa recupereze mingile la mijloc? Mai ales ca atacantii nu prea faceau faza defensiva. Cine sa paseze la mijloc? Triunghiuri de pase, un-doi-uri, eheee… Pasele se lansau direct pe Florin Costea si atat!

Si inca ceva. E pentru prima data cand vad asta: un jucator ajuns abia acum o saptamana la antrenamente, in probe, sa fie direct titular. O fi impresionat el Subotic prin fizicul sau, calitatile sale, dar asta mi se pare o idee copilareasca sa-l arunci din primul meci, si cu ce adversar. Poate sa fie es si Ronaldo, dar e vorba de relatii de joc, de pregatire. S-a efectuat doar o schimbare (Gangioveanu). Se pare ca lotul actual este mult mai subtire decat pe vremea lui Piti. Nici rezerve nu mai avem. Si Mititelu mai zicea ca este mai puternica echipa asta?! 🙂 Tragem linie la final si vedem.

Cert este ca va fi un retur foarte-foarte greu! 😐

Advertisements

Posted on 28/02/2011, in "U" Craiova, fotbal and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: