Seceta, Dorele?


Sunt sigur, vara asta prelungita ne-a incantat pe toti, sau aproape pe toti. Seceta este si acum ca n-am mai vazut o ploaie decat la distanta de doua luni una de alta. Seceta a fost si pe conducte vara asta. Cand era arsita mai mare, “Dorel” se gandea sa mai puna cate un petic la arterele subterane ale Craiovei. Au fost 24 de ore sau chiar 3 zile consecutiv fara apa rece si/sau calda.

De ce nu se pot face aceste lucrari noaptea cum se fac in alte tari civilizate din UE? Nu se incearca inlocuirea magistralelor pentru ca oricum la iarna vor crapa si atunci chiar va fi rau. De ce nu se rezolva problemele astea? Nu cred ca a fost vreo saptamana sa nu fie o zi intrerupta apa. Azi, pentru lucrarile de la Podul de pe Carol I a fost oprita apa in jumatate din oras. Nu se poate asa ceva. Bomboana de pe tort este ca nu prea se mai anunta prin intermediul asociatiilor de locatari, prin afise. Nici prin ziare. GdS, cel mai citit cotidian local, anunta ASTAZI “Astăzi, între orele 8.00 – 20.00, se întrerupe furnizarea apei în mai multe cartiere ale Craiovei“. Pai bine domnii ziaristi, de ce nu anuntati mai bine maine “Ieri,  intre orele 8.00-20.00, s-a intrerupt apa la multi fraieri din cartierele Craiovei”.

S-a aprobat de carund un mega-proiect de infrastructura pentru furnizarea apei si canalizare in Dolj. O fi vreo minune sau alta vrajeala pentru alegeri…

Advertisements

Posted on 30/09/2011, in social and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: