Blaturi si in Champions League?


Doamnelor si domnilor, bucataria frantuzeasca va prezinta doua retete de succes: doua retete de blat foarte gustos, apreciate chiar si de renumitul gurmand Platini! 😀 In rolurile principale, “olimpicii” de la Marseille si Lyon, roluri secundare nemtii din Dortmund, iar in rolurile de fraierii fraierilor grecii si olandezii, respectiv Olympiakos si Ajax.

Eeee cam asa era pe vremea “cooperativei” la noi cand echipele comuniste si securiste rezolvau treaba in ultima etapa la golaveraj cu excat diferenta de scor necesara. Daca nu am prins “live” acele vremuri, iata cam am avut aseara ocazia. Lyon parea ca a pierdut lupta pentru calificare. Era practic o utopie sa recupereze o diferecta de 7 goluri. Ajax primea vizita rezervelor lui Real, totul parea imposibil pentru francezi. Chiar daca Real conducea cu 1-0. Dinamo Zagreb chiar a reusit sa deschida scorul dupa ce ramasese in 10. A fost 1-1 la pauza si Lyon avea nevoie de inca 6 goluri in conditiile scorului de 1-0 de la Amsterdam. EXACT 6 S-AU INSCRIS! Dinamo-Lyon 1-7 arata tabela la final, o repriza secunda in care gazdele se plimbau pe gazo. Fotbalisti isi facea semne intre ei “ca totul e ok”, ce mai, mergea treaba. In celalat meci Ajax era bulversata de anularea aiurea a doua goluri pe motiv de offside. Pana la urma a fost 3-0 pentru Real.

Un alt meci “de poveste” a fost Borussia Dortmund – Marseille. Nemtii, fara sanse nici la locul 3 in grupa pareau ca au situatia sub control la 2-0. Ei sunt de altfel foarte puternici in campionatul intern, victorii pe linie, chiar si la Bayern acasa. Totusi francezii au intors scorul cu doua goluri in ultimele minute de joc. Olympiakos Pireu au ramas cu buza umflata chiar daca invinsesera pe Arsenal cu 3-1.

Un soc s-a produs asera, dar despre acesta nu putem spune ca este blat:D Basel-Man Utd 2-1 si “diavolii” merg in Europa League. Sarbatori fericite pentru toti fanii Liverpool!!!

Advertisements

Posted on 08/12/2011, in fotbal and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: