Sa dispara maidanezii!


Spune-ti si tu parerea. Voteaza sondajul! Nu se mai poate! In Craiova numarul cainilor maidanezi a crescut alarmant. Autoritatile dau din umeri si spun ca nu pot face mai mult. Fonduri zic ca nu au. Cazurile de persoane muscate se inmultesc si ele. Ce putem face? Sa ne inarmam fiecare cand iesim pe strada si sa-i inpuscam. De vina sunt si persoanele “binevoitoare” care ii hranesc pe la scarile blocurilor, prin cartiere. Iubitorii de maidanezi hranesc aceste haite care ataca persoanele straine in trecere. Daca ii iubesc atat de mult, sa-i ia la ei acasa sa aiba grija de ei. Tot mereu vad pe strada batranei care alta discutie nu au decat “vai, bietii caini”. As vrea sa vad odata un iubitor d’asta muscat! Sa se aplice odata legea, eutanasierea!

Elev de 14 ani, rupt de maidanezi

Încă un pacient s-a prezentat în urmă cu câteva minute la Spitalul de Infecţioase “Victor Babeş”, din Craiova, cu plăgi provocate de maidanezi. Potrivit surselor spitaliceşti, accidentul s-a petrecut în cartierul Craioviţa Nouă.

Copilul a primit deja îngijirile medicale de specialitate, inclusiv vaccinul antitetanos. Numai în această săptămână alte două persoane au ajuns la urgenţe cu muşcături de maidanezi: o elevă şi o gravidă.

Advertisements

Posted on 15/12/2011, in evenimente, social and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: