Trailere noi: “The Dark Knight Rises” si “The Hobbit”


Asa cum anuntam intr-un post anterior, anul viitor ne pregateste multe filme de calitate. Doua dintre cele mai asteptate sunt “The Dark Knight Rises” si “The Hobbit: An Unexpected Journey”. Batman va aparea in a treia parte a trilogiei pentru a incheia socotelile cu inamicii sai. Celalalt film propune noi aventuri ale hobbitilor, mai exact Bilbo Baggins, ajutat de Gandalf. Vom intalni si alti eroi din Lord of the Rings. Merita asteptarea!

Dupa moartea procurorului Harvey Dent , Batman își asumă responsabilitatea pentru crimele acestuia, pentru a-i apăra onoarea și , hăituit de autorități, hotărăște să părăsească orașul până când lucrurile se vor calma. După opt ani de la moartea procurorului și de la teroarea lui Joker, care i-a întors pe cetațenii din Gotham City  împotriva lui Batman, Cavalerul Negru se întoarce în oraș pentru a descoperi adevărul despre enigmatica Selina Kyle. Însă, în lipsa lui Batman, un nou inamic s-a instalat în Gotham și plănuiește să provoace teroare și distrugeri, care vor zgudui orașul din temelii. Bruce Wayne trebuie să apeleze din nou la alter ego-ul sau Batman, pentru a reuși să învingă cel mai puternic și cel mai periculos adversar pe care l-a înfruntat vreodată – Bane – însă în același timp el trebuie să se confrunte și cu Catwoman, despre care încă nu știe dacă este un inamic de temut sau un aliat necesar.

The Hobbit are actiunea plasată înainte de evenimentele prezentate în trilogia Lord of the Rings și îi are ca eroi centrali pe Bilbo Baggins și pe Gandalf. Bilbo este un hobbit care duce o viață liniștita în Bag End aproape de satul Hobbiton, însă existența lui este dată peste cap odată cu venirea bătrânului vrăjitor Gandalf, care îl convinge să pornească alături de 13 pitici într-o misiune de recuperare a unei comori din ghiarele dragonului Smaug. În această călătorie Bilbo îl va întâni pe Gollum, va găsi magicul inel al puterii și îi va asista pe pitici, elfi și oameni în lupta împotriva goblinilor.

sursa: CinemaRx

Advertisements

Posted on 22/12/2011, in filme, video and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: