Nu faceti asta acasa!


Probabil ati auzit de Bear Grylls si cu ce se ocupa el. Daca sunteti fani, probabil ati auzit si ce el mereu repeta: nu incercati asta acasa! Eee, un fan al emisiunilor sale nu a ascultat. A incercat sa faca pe supravietuitorul si murit inghetat in munti. 😀 La fiecare episod al emisiunilor sale de supravietuirile de pe Discovery Channel este mentionat un mesaj de inceput. Scrie alb pe negru, clar: toate evenimentele sunt efectuate de profesionisti, Bear fiind insotit de o echipa de profesionisti. A citit si tipul asta? Totul este realizat cu scopul de a informa ceea ce trebuie sa faci daca esti pus intr-o anumita situatie. Nu oricine poate executa catarari sau alte chestii. Nu oricine poate dormi in zapada. Sa nu mai zic de “mancaruri” 😀 Iti trebuie o pregatire specifica in fortele speciale. Daca nu o ai, macar minte sa ai! Bear a fost si in Romania in muntii Carpati, aviz amatorilor! 🙂

Iata articolul cu pricina:

David Austin, de 29 de ani, a fost găsit mort de frig într-o cabană de munte, la sfârşitul lunii decembrie, după ce a vrut să-şi testeze limitele precum idolul său, Bear Grylls.

Un scoţian decis să înfrunte forţele naturii a pierdut lupta cu aceasta şi a fost găsit degerat şi fără suflare într-o cabană din apropierea zonei Highland Pertshire, din Scoţia. Acesta şi-a anunţat familia la începutul lunii noiembrie că va pleca să trăiască timp de un an de zile într-o regiune muntoasă, cu ierni dure, pentru a-şi testa limitele.

În mai puţin de o lună de zile însă, tânărul a fost găsit de un bărbat care lucra la calea ferată din zonă, mort de frig într-o cabană, relatează pagina online a publicaţiei Dailymail.

Rudele acestuia sunt şocate, cu atât mai mult cu cât David frecventase timp de doi ani mai multe cursuri de supravieţuire în aer liber, cu scopul de a-şi îndeplini visul.

Oamenii din zonă susţin că l-au văzut de mai multe ori pe bărbat, de fiecare dată echipat corespunzător. Ultima oară David le-a mărturisit  că urma să meargă către zona Rannoch, şi că se va adăposti de viscol într-o cabană. Acolo a fost găsit însă mort.

sursa adevarul.ro

Advertisements

Posted on 21/01/2012, in diverse and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: