A aparut Firefox 11


Nu am incercat inca noua versiune, dar, din cate am inteles, aceasta vine cu cateva imbunatiri si promite sa fi rezolvat problemele versiunii anterioare care a avut destule critici. Folosesc Mozilla de multi ani si il consider cel mai bun browser de PC, cel mai rapid, simplu si usor de folosit. Site-urile se incarca repede, chiar daca am o multime de tab-uri sau pagini deschise. Problema care ma enerveaza la versiunea 10.0.2, cu toate actualizarile facute, sunt crash-urile din ultima vreme. O sa incerc noua versiune!

Noua versiune Firefox include o versiune imbunatatita a functiei de sincronizare, capabila acum sa acopere si colectia de componente plugin. Functia Forget This Site permite stergerea din istoricul de navigare a oricaror urme lasate de o pagina web vizitata, iar cu Page Inspector 3D View(imaginea de mai sus) putem vizualiza structura paginii web intr-un mod cel putin interesant.

Utilizatorii Google Chrome sau Internet Explorer dornici sa treaca la Mozilla Firefox pot lua cu ei intreaga colectie de bookmark-uri si istoricul de navigare, activand la instalarea Firefox optiunea pentru migrarea profilului de utilizator.

Versiunea oficiala Firefox 11 este compatibila cu sistemul de operare Windows si recomandata tuturor categoriilor de utilizatori. Sursa Go4it

Daca functiile de sincronzare si cea de “forget this site” le vad ca plusuri, cea de 3D imi pare inutila si sper sa nu afecteze performantele mai sus mentionate. Cea de migrarea bookmark-urilor si istoricului vine ca raspuns la ideei lui Chrome. Sper sa se mentina ideea de simplitate si rapiditatea cu care ne-a obisnuit Mozilla si sa nu-l incarce cu tot felul de briz-briz-uri! 😉

Advertisements

Posted on 12/03/2012, in internet and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: