Idiotenii de la Cancan


Acesti “ziaristi” isi chinuie prea mult singurul neuron detinut pe persoana fizica. Au lasat de o parte subiectele comune legate de chiloteii lui Crudu sau silicoanele Sanzianei si au inceput criticarea lui Bear Grylls. Iauzi tupeu la acesti paparazzi de tomberon! Eu nu stiu si mi-e greu sa cred ca ei si-au facut timp sa urmareasca pe Discovery emisiunea britanicului. Mai ales ca este la aceeasi ora cu emisiunile pentru pitipoance si cocalari, ca si ei, de la Antena 1, Protv sau Kanal D.

Emisiunea lui Bear face audienta, dar, spre deosebire de cancanuri, aceasta promoveaza informatii utile, nu scursurile societatii. Cum ei sunt paraleli cu engleza, nu au citit mesajul de la inceputul emisiunii care explica clar ce se face in emisiune si cum echipa procedeaza. Totul pe scurt: Bear se pune in situatii grele si explica ce sa faci daca ai pati la fel. Se pune in situatii limita si simuleaza anumite pericole, nu triseaza cu nimic, ziaristul lu’ peste care alergi dupa senzational cu articolul tau. Nici macar nu ti-ai dat numele! Si ce daca a dormit Bear intr-un hotel din Hawaii si nu pe insula?! De unde stii ca a fost exact in aceiasi noapte, a fost si mama ta in camera de hotel?! Pe fir mai intra si idiotii de la Realitatea, astia cred ca au transmis live, breaking news de pe acea insula. 😀 Ce cretini!

Idiotii de la Cancan mai scriu ca Bear a mintit ca s-a fi aflat aproape de moarte intr-o furtuna artificiala creata cu niste ventilatoare uriase. dupa gandirea lor de gaina, dom’le aparatele puteau fi oprite oricand, deci nu era in pericol. Poftim?! Adica trebuia sa fie intr- situatie critica, hipotermie, stop cardio-respirator ca sa fie bine?!

Mai bine ramaneti la ale voastre “vedete” nu treceti granita! 😀

Advertisements

Posted on 14/03/2012, in presa and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: