Romania stat politienesc!


S-a vazut asta pentru a nu stiu cata oara! 24 martie va ramane o zi in care suporterii au protestat impotriva mafiei FRF si LPF, impotriva celor care au ucis Stiinta, celor care au distrus fotbalul romanesc, impotriva ABUZURILOR fortelor de ordine pe stadioane! Circa 1000 de suporteri s-au strans azi in Bucuresti, majoritatea fani veniti din Craiova. au fost insa si membrii ai galeriilor echipelor bucurestene, dar si altii. Ce efect a avut? Tot cu un abuz si violenta au raspuns si jandarmii! Cativa fani alb-albastri au fost retinuti in prostestele impotriva escrocilor Sandu si Dragomir, pe acelasi principiu ca la protestele impotriva guvernului si a presedintelui. Hai la duba! Libertatea, calcata in picioare de niste idioti cu 10 clase imbracati in uniforme!

La doar 45 de minute dupa inceperea protestului organizat si aprobat a se desfasura in Piata victoriei intre orele 16-18, jandarmii au provocat incidentele prin retinerea unui fan, creandu-se o ambuscada. Ordinul: dispersarea suporterilor, spargerea mitingului! Nu numai ca au fost retinuti, dar au fost si batuti crunt, ca deh.. esti smecher cand omul este imobilizat, cu catuse si tu idiot cu uniforma ai bulanul in mana si gazul lacrimogen!

Andrei Florin, membru al Asociaţiei Suporterilor Români din partea clubului Dinamo, a declarat că jandarmii au început să îi bruscheze pe fani în momentul în care au strigat: “Pleacă Traiane”.

După aproximativ un sfert de oră, în Piaţa Victoriei au revenit aproximativ 100 de suporteri, care au continuat protestul. Unul dintre cei reţinuţi este fiul ofiţerului de presă al Universităţii Craiova Vicenţiu Neagoe, Vlad. Acesta a fost bătut de jandarmi, tras de păr în drum spre dubă şi i s-au pus cătuşele.

Protestele vor continua! Urmatorul este la Craiova pe 7 aprilie! A.C.A.B.

 

Advertisements

Posted on 24/03/2012, in evenimente, fotbal and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: