Permis pentru mopede


Scapam de toti cocalarii cu mopede din trafic? Scapam de toti analfabetii care habar n-au de regulile de circulatie, nu poarta casca si provoaca accidente? Nu au nici acte. Sa speram din ianuarie 2013 cand va fi introdus permisul de conducere pentru mopede si tricicluri. Ma indoiesc pentru ca se stie cum sistemul si evaluarea. Examenul auto este doar pentru prosti. Smecherii primesc permisul la schimb cu “atentia” cuvenita.

Guvernul a decis introducerea, începând cu anul viitor, a permisului de conducere obligatoriu pentru mopede şi alte autovehicule ale căror proprietari sunt scutiţi în prezent de această obligaţie, decizie luată printr-un proiect de lege care va fi transmis Parlamentului spre adoptare.

“Din ianuarie 2013, va fi introdus obligatoriu permis de conducere pentru mopede, tricicluri cu motor de până la 15 kilowaţi, precum şi pentru motociclete A1 şi A2”, a declarat, la Guvern, şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă. Permisul de conducere va avea o valabilitate de cinci-zece ani şi va trebui reînnoit, obligatoriu după efectuarea controlului medical. sursa: Citynews.ro

Advertisements

Posted on 26/04/2012, in auto and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: