Fumatul, interzis in spatiile inchise


Hai ca se poate, pas cu pas putem restrictiona si mai mult fumatul. Iata, mai rar, dar se intampla :D. O lege data de UE care ma bucura foarte mult. “Noua lege adauga pe lista orice spatiu inchis folosit in comun – mall-uri, cofetarii, expozitii, plus toate mijloacele de transport in comun, masinile de serviciu, taxiurile si ambulantele”, relateaza stirileprotv.ro. Dar cum, pana acum in ambulanta era permis fumatul? Astia de la Pro au fumat ceva si se cred in How High facand balonase de fum pentru buna respiratie a pacientului in ambulanta. 🙂

Dar sa revenim la subiect, pentru ca patronii de restaurante, care vor sa aseze scrumiere pe mese, vor fi nevoiti sa interzica accesul minorilor in incaperi. Noua lege impotriva fumatului a fost intocmita la cererea Uniunii Europene. Este insa doar un pas in lupta pentru a scapa de fumul de tigara din spatiile publice. Nu fac nici o discriminare fata de obiceiurile, stilurile de viata si viciile altor, dar spre deosebire de celalte vicii, fumatul implica si sanatatea celor din jur, nu numai a ta fumatorule. Asa ca daca vrei sa targi un fum,tragel la tine in casa  sau in aer liber fara sa imbolnavesti si pe altii. Trage-l in plamanii tai.

Fumatul pasiv poate avea consecinte mai grave decat cel normal!

Exceptie de la aceste interdictii fac unele spatii publice inchise destinate distractiei – cluburi, baruri, discoteci, chiar si cantine si restaurante. Astept o noua lege care sa interzica odata pentru totdeauna fumatul!

Advertisements

Posted on 14/12/2012, in lege, social and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: