Lance Armstrong, mutat la fictiune


O biblioteca din Sydney a starnit amuzamentul cititorilor cand a anuntat ca va reorganiza colectia de carti despre ciclistul Lance Armstrong si il va muta din sectorul alocat operelor de non-fictiune in cel alocat volumelor de fictiune, informeaza bbc.co.uk.

Anuntul a fost postat în biblioteca Manly chiar in weekendul abia incheiat, dupa interviul cu Oprah, si a primit feedback online din partea abonatilor bibliotecii care au salutat ideea.

Toate cartile pana in prezent din colectia sa, inclusiv volumele cu titlul “Lance Armstrong: Imaginile unui campion”, vor fi transferate imediat în sectiunea de ficţiune.

In final, dupa ce stirea a devenit virala pe internet, un purtator de cuvant al consiliului local a dezmintit-o, afirmand ca anunţul a fost o gluma si ca bibliotecile locale nu pot reclasifica arbitrar cartile.

Dupa o “mica ancheta” in cadrul institutiei se pare ca anunţul a fost postat de catre un student care lucra cu jumatate de norma in biblioteca.

Este o librărie mare, aglomerată în care cineva a făcut o glumă proastă care a trecut neobservată o perioadă, dar, în momentul în care a fost depistată, au fost luate măsuri de înlăturare a ei, a mai spus oficialul.

Fotografii ale anuntului care se încheia cu o fata zambitoare 🙂 au circulat pe retelele de socializare iar comentariile laudative la adresa initiativei au fost nenumarate.

Advertisements

Posted on 21/01/2013, in divertisment, international, internet. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: