“Zici ca e crosetat de bunica” :)


Sebastian Ujica de la Sport.ro, un infocat fan cormoran, s-a amuzat de postarea mea si comentariul de pe grupul LFC Romania de pe Facebook cu privire la niste posibile tricouri de deplasare pentru sezonul urmator si a scris un articol. 🙂

Prima poza cu tricourile lui Liverpool din sezonul viitorul i-a infiorat pe fanii – acestia se roaga sa fie mult mai frumoase in realitate!

 

FC Liverpool a semnat in aprilie 2011 un contract urias cu cei de la Warrior Sports in valoare de 25 de milioane de lire pe sezon, depasind recordul in Premier League detinut pana atunci de Man United. Contractul se intinde pe 6 ani. Fanii insa incep sa regrete acel moment – in ciuda afacerii foarte bune, echipamentul pe sezonul viitor nu i-a multumit deloc!

Daca primul echipament al lui Liverpool pentru sezonul viitor este normal, cu mici modificari fata de cel din actualul sezon, echipamentul de deplasare si cel de-al treilea echipament i-au speriat pe fani!

Comentariile amuzante au fost din abundenta pe site-urile de socializare insa rasul a disparut pentru fanii lui Liverpool cand au aflat ca acestea sunt reale si nu niste poze trucate!

 

Totusi, fanii spera ca in realitate tricourile sa arate mult mai bine decat in poze – si cel de-al treilea echipament de anul trecut i-a speriat initial pentru ca apoi sa fiu unul dintre cele mai bine vandute echipamente din Anglia! sursa: sport.ro

 

Advertisements

Posted on 08/02/2013, in Liverpool FC, presa and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: