Universitatea este membru afiliat


Oblemenco Ion

Dupa ce anul trecut pe 15 noiembrie Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea SC Fotbal Club U Craiova de suspendare a Hotararii Adunarii Generale a FRF din data de 14 mai 2012 de validare a Hotararii Comitetului Executiv al FRF nr. 6 din 20 iulie 2011 prin care Stiinta fusese dezafiliata, abia acum apar primele vesti bune, oficiale, cu privire la reinscrierea in competitii.

Cu o luna inainte de depunerea dosarului de licentiere, Viorel Duru a anutat ca Universitatea Craiova isi poate depune dosarul pentru sezonul viitor. Este un pas important care acum depinde cei care vor pune bazele conducerii clubului.

“La ora actuală, Universitatea Craiova este repusă în drepturi şi e membru afiliat la FRF, conform unei decizii date de instanţă pe care FRF o respectă. În acest condiţii clubul Universitatea Craiova poate solicita primirea licenţei, teoretic şi de Liga 1, dar mult mai practic de Liga a doua deoarece ei erau retrogradaţi sportiv. Din câte cunosc, în data de 11 martie, va avea loc un Comitet Executiv, unde probabil se va discuta şi problema clubului craiovean, dar momentan nu cunosc care va fi ordinea de zi a şedinţei respective.

Am văzut şi noi că Mititelu a solicitat inscrierea echipei în Liga 1, dar eu nu pot să ştiu care va fi răspunsul solicitării dumnealui. Organele abilitate din FRF vor hotărâ acest aspect.” a spus Viorel Duru

Advertisements

Posted on 27/02/2013, in "U" Craiova and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: