Clar ca lumina zilei


nani red card

Stiam la ce ma astept cand urmaresc la tv pe Digisport un meci al lui Manchester United sau al Barcelonei, stiam ca acei comentatori care activeaza pe acolo sunt cuprinsi de meltenismul national de la noi de a tine cu Barcelona. Termenul “a tine” este mai apropiat de sensul sau propriu-zis decat de cel fotbalistic “a sustine” o anumita echipa. Este un efect de turma al romanilor, “bai cine e pe primul loc, cine castigaa? bai, eu cu aia tin”.

Ei, comentatorii astia de la Digi au doua “tineri”, Barca si United. Si cand palavragesc ei in timpul meciurilor, nu se poat abtine si le mai scapa niste tampenii, pe langa eveidentele remarci subiective cu privere la anumite faze, decizii ale arbitrilor.

La meciul de aseara din Liga Campionilor dintre Manchester si Real Nani a luat rosu pentru ca a sarit cu talpa direct pe un adversar. Aveti faza in video-ul de mai jos.

Explicatia penibila marca expertii de la Digi a fost ca nu a vrut, nu a vazut, a vrut sa faca preluare?! 😮 Au urmat apoi afirmatii de genul arbitrul a facut facut praf meciul, e pro Real, a stricat meciul etc. Pai se poate spune ca l-a stricat, pentru ca la o faza urmatoare a fost hent, penalty si rosu clar pentru Real cand Rafael facea pe portarul prin careu si United trebuia sa ramana in 9 oameni. Pe final a fost si un penalty neacordat pentru englezi. S-a terminat 1-2 si echipa lui Mourinho merge mai departe.

Nu mai mai apuc sa vorbesc despre emisiunea si invitatii lor de dupa meci ca intru in domeniul circului, mioriticului cu stelistii aia de acolo care isi dau ei cu parerea despre tacticile lui Mourinho si Ferguson. 🙂

In final, am doar un mesaj pentru fanii adevarati ai “diavolilor”, nu aia multi de ocazie. Pentru fanii care au tot ars-o intr-un mod cretin ca i-a furat arbitrul. Si mesajul este: Aveti nevoie de ochelari. La cate arbitraje favorabile ati avut ati si uitat ce inseamna un cartonas rosu luat de United! Nu mai stiti cum arata. Iar Fergie nu stie sa piarda, nu a avut curajul sa se prezinte la conferinta de presa.

Advertisements

Posted on 06/03/2013, in fotbal and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: