Perle de la BAC 2013


perle bac 2013

Caldura le-a scos modelele de viata din cap trepanatilor de la BAC. Astia sunt pionierii, asta este viitorul Romaniei. Iata cateva “motto-uri” de viata ale generatiei 2013: 🙂

“Modelul meu in viata este Gigi Becali, in afara de faza cu puscaria”.

“Botezatu este un model in viata pentru orice fiinta pentru ca el ia fete din viata reala si le duce si le imbraca la Bucuresti si pe unele chiar mai adanc in Europa”.

“Ann avea niste trasaturi de gen epic. Era epica. Sebastian era mai putin epic desi avea potential intrucat ii placeau pozele, dar e mai mult curentul liric”.

“Cu trup si suflet inseamna a avea incredere intr-o persoana care te-a patruns”.

“Poetul avea o fixtia pe poza lui Ann pentru ca atuncea, in vechime nu era Facebook ca sa vada toate panaramele dezbracate pe toti pereti. Si ea perversa o lasat poza ei in vitrina la foto pe unde stia ca trece poetul”.

“O duci bine in viata daca esti smecher, cu masina tunata, gagica cool, ti se apleaca lumea la picioare. Sau poti fi afacerist ca Gigi Becali, sa fi toata ziua pe la televizor, sa arunci cu bani la saraci. Asta vad eu model, ca baiat de baiat ce sunt. Nu mi-am schimbat parerea nici dupa ce l-au arestat pe Becali, dupa trei ani scapa. Ramane in istorie”

“Eu din ce a zis Lucian Blaga n-am inteles nimic. O sa mai scriu o bucata de comentariu din Morometii in loc”.

“Rolul ghilimelelor e sa stii tu, ca esti cititor, ca n-a zis asta autorul, ci ca a auzit pe undeva si si-a scris repede in carnetel”.

“Eminescu mintea in poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet in relatie ce nu era el, nu era adevarat ca am vazut si la televizor ca mergea si prin locuri necurate si ca a murit de sifilis”.

“Nam nici o ideie cum trebuiam sa mai dezvolt ideia aceasta, ca poiezia este compusa asa ca nam nici o emotie pozitiva asupra ei”.

“Multa lume a critica pe Zavoranca, Daniela Crudu, dar ele sunt cap de afis in show biz, prin toate revistele, le urmaresc fotografii in cluburi, pe strada, apar seara la elevizor. Pentru mine ele au reusit în viata. Numele lor apare pe internet de mii de ori. Altfel, nu te stie nimeni, in afara de cartierul tau. E bine sa ai un model de urmat, te inspira in ce faci”.

“Pronumele le arata o directie, aici poetul demonstreaza ca adoarme…”

“Se uita cu jena la poza capului iubitei lui din vitrina la fotograf ca faceau misto baietii de la terasa de iel. Fotografia avea buzele surazatoare. Ia lasat-o iubita lui ca atunci cand este plecat cu treaba, el sa nu uite de fata ei”.

“Petrisor a murit pentru ca Ana a baut si a fumat cand era insarcinata”

Advertisements

Posted on 04/07/2013, in divertisment and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: