LFC – Crystal Palace 3-1


sturridge

Cormoranii au invins astazi pe Anfield nou-promovata echipa londoneza. A fost scor de neprezentare inca de la pauza, prin reusitele lui Suarez ’13, Sturridge ’17 si Gerrard din penalty ’38. Scorul putea fi si mai mare daca nu o dadea Moses in transversala singur cu toata poarta in fata. Este un rezultat care ii readuce pe baietii lui Rodgers in pozitia de lideri ai Premier League. Cel putin pana maine cand va juca Arsenal.

Golgeterul Sturridge a fost omul meciului si isi continua forma excelenta iar Suarez are pofta maaaare :d de joc. Moses a parut cam “deconectat” de la meci. La mijloc lucrurile au stat binisor, cu un steling foarte artagos. La inchidere Gerrard si Henderson au trebuit sa-l suplineasca pe Lucas, suspendat pentru cartonase galbene. In aparare au fost cateva greseli, unele chiar prostesti. Si ma refer la Sakho. A ras el dupa ce era aproape s-o comita, dar fata lui Rodgers l-a facut sa-si de-a seama ca nu e de joaca. In fine, 3 puncte in ghiozdan si ne gandim la urmatoarele doua meciuri, Newcastle si WBA.  Ne facem planuri marete, dar cred ca de aici incepe greul. Pana atunci va fi o pauza pentru “nationale”.

Ce ar mai putea fi de zis, a fost un rezultat care a incununat o zi insorita, ca o sarbatoare. O sarbatoare la care Suarez si-a adus si proaspatul fiu venit pe lume, Benjamin! Au fost prezente si fetele de la Liverpool Ladies, proaspete campioane. YNWA! 🙂

 

Advertisements

Posted on 05/10/2013, in Liverpool FC and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: