Regie proasta si minciuni


csu torte

Am prevazut ca asta o sa se intample cu mult timp in urma. As fi fost in stare sa pariez totul daca ar fi fost posibil. Iata ca este pe cale sa se intample. Aseara ultrasii tradatori ai clonei csu craiova, aia 20 care fac deplasi decontate de primarie, au aruncat cu torte in teren la meciul de pe “Ion Oblemenco” improtriva celor de la CSM Rm. Valcea. Probabil au avut si ei o prima de obiectiv. Care obiectiv? Evident, suspendarea intentionata a stadionului pentru ca urmatorul lor joc “acasa” va fi tocmai cel impotriva Stiintei, pe 23 noiembrie. Se va evita astfel umilirea clonei, a primaritei si a tuturor celor implicati in proiectul fraudulos. Stadionul ar fi plin de suporteri care vor incuraja “oaspetii” si ii vor injura non-stop pe badea si ceilalti. badea deja si-a pierdut portofelul cu actele la Severin, a trait o trauma, nu mai vrea sa mai riste. : ))

In alta ordine de idei, primarita s-a incurcat rau de tot in minciuni. Pai daca nu cu mult timp in urma, dupa procesul cu mititelu in ceea ce priveste dreptul de folosinta al stadionului a declarat ca acesta nu mai apartine primariei, ci CNI, acum se pare a a intors-o ca la Ploiesti. Defapt tot primariei apartine pentru ca nu s-au finalizat actele de predare-primire, proces verbal etc. Lucru confirmat chiar de directorul CNI. Intrebata apoi cum stau defapt lucrurile, primarita a incercat sa mai dreaga busuiocul, dar pute rau acum!

PS: in legatura cu imnul si fiul lui Paunescu care l-a “cedat” echipei csu. Cum l-a cedat, prin ce acte dovedeste, cum l-a mostenit de la tatal sau? L-a primit prin testament? Aiurea, intoxicari, ironii. Acel imn a fost creat pentru Universitatea Craiova si face parte din palmaresul ei, din istoria ei. Niciodata Paunescu nu a cerut bani sau altceva in schimbul lui. A fost ca un cadou, ca poezie dedicata cuiva. Ce, daca Eminescu a creat o poezii, acum sa vina un urmas si sa ceara despagubiri, drepturi de autor? Astea sunt cretinisme. De folosit poate sa-l foloseasca oricine, oriunde, acasa, in masina, pe telefon etc. Dar totul tine de bun simt. Ceea ce lui badea, cristescu si primaritei le lipseste. Mai au ce sa-i mai fure Stiintei?

Advertisements

Posted on 07/11/2013, in "U" Craiova and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: