Recordul de privit la tv


tivo record

La CES 2014 nu s-au prezentat doar ultimele noutati IT, s-au batut si recorduri.

Trei tineri americani au intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record de privit la televizor, după ce au urmărit timp de 87 de ore diverse programe TV, în patru zile consecutive, la târgul de produse electronice CES de la Las Vegas, informează hollywoodreporter.com.

Cei trei au urmarite diverse programe tv intr-o cabina special amenajata de compania TiVo langa CES. Ei au avut dreptul la pauze de cinci minute la fiecare ora pentru a merge la toaleta sau pentru a… dormi. 😀 Nu stiu cum vine asta… 🙂 Cu aceasta ocazie au batut recordul din 2012 de 86 de ore. Atunci participantii au urmarit doar “The Simsons”. De aceasta data au avut mana libera la telecomanda si au si putut cumula pauzele neluate. Astfel ca unul din ei a insumat 80 de minute pe care le-a folosit odata pentru a trage un pui de somn. 🙂 De asemenea au avuit dreptul sa manance in fata tv-ului. Nu au avut voie sa citeasca sau sa vorbeasca la telefon.

Au împărţit un premiu de 5.000 de dolari şi au primit mai multe premii individuale – un televizor, un sistem TiVo Roamio cu asistenţă tehnică pe viaţă, un iPad, un sistem Sonos, un scaun special pentru jocurile video şi un abonament gratuit la platforma online Netflix.

Advertisements

Posted on 22/01/2014, in IT, video and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: